Добре дошли в сайта на CRAZY DAISY Second Hand Boutique

ДОБРЕ ДОШЛИ В САЙТА НА ВЕРИГА МАГАЗИНИ "CRAZY DAISY SECOND HAND BOUTIQUE!"

неделя, 12 декември 2010 г.

За дрехите втора употреба, за магазина, за идеята, за името и за екипа...

Преди да достигнат до нас, стоките, втора употреба са украсявали витрините на лъскави и скъпи магазини навсякъде по света, някои от тях са били притежание на известни личности, били са плод на въображението на модни дизайнери, присъствали са в колекции. Ето защо е нужно да се отнасяме с уважение към тях и себе си! Нашите клиенти са хора, които обичат висок клас на материи, марки и имат стил и усещане за уникалност!
Стоките са с произход Франция, Италия, Дания, Норвегия, Холандия, Чехия, Полша, САЩ, Испания, Бразилия, а марките, които се стремим да поддържаме са: FRANSA, H&M, ONLY, NIKE, ADIDAS, ZARA, CECILL,VERO MODA, MANGO, BETY BARCLY,VERSACE, D&G, BLEND OF AMERICA, DENIM, LEVI'S, WRANGLER, BIK BOK, DONNA CARRON, JACK&JONES, както и много други, които ще добавяме периодично.
Магазинът е на 2 нива. На горното ниво са разположени дамска и мъжка зала, в които можете да намерите голямо разнообразие от дрехи, аксесоари и бижута, а на долното ниво ще ви предложим обувки и детски дрехи.
А идеята ни хрумна спонтанно, въпреки, че планирахме това отдавна. Постоянното ровене в чували с дрехи и обувки, във всеъзможни кошове с натрупани дрехи, блъскайки се в тесни магазинчета на бутикови цени при всяко ново зареждане... един ден идеалното помещение просто ни намери. След това намерихме съмишленици, пари... оставаше стоката, трябваше непременно да е с добро качество и добър търговски вид. Символ на дрехите втора употреба в града ни са похабени, поокъсани, поизбелели и лекьосани дрехи на цени от 2 до 12 лв. или такива, които са много по-скъпи, но пак имат подобни качества и описание... Защо пък да не? Не може да няма хубави носени дрехи... Оказа се, че има, само че изкупната им цена от доставчиците е двойно и тройно по-висока... и какво от това, нали си струва. Има си и ценители.
Речено - торено. Ръкавицата е хвърлена, осъзнаваме, че се изправяме пред голямо предизвикателство, опитвайки се да поддържаме високо качество на средни цени, но това, че сме новатори ни кара да вярваме, че наистина си заслужава усилията.
Надяваме се не ние, а вие, нашите приятели и клиенти да превърнем заедно марката в известна и почитана в града ни търговска марка, символ на уважението ни към самите себе си и към тези, които са произвели едни наистина качествени и уникални дрехи, макар и втора употреба!
А името... е, нали трябва да се запомня. В превод, означава "Лудата маргаритка", нестандартно като самите нас...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, придържайте се към темата на публикацията! Благодарим ви!